Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırmak sesini duyuramamak

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kazancının azalacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Normal şartların dışında olaylar nedeniyle bazı iş ya da ilişkilerde yöntem veya model değişikliğine gidilebilir.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak ilim irfan öğreneceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rızkının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada ses duyup korkmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak dirliğin bozulabileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birine sesini duyuramamak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sesini duyuramamak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments