Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan sesi duyup uyanmak

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, iyileşme göstereceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurun kaçacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına alamet eder.

Rüyada birine sesini duyuramamak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, rızkın genişlemesine işarettir.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına işarettir.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine inanılır.

Rüyada ses duyup korkmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine yorulur.

Rüyada sesini duyuramamak duygusallığın ön plana çıkacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak saygı göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ses duyuramamak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments