Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ses duyup korkmak

Rüyada ses duyup korkmak

Rüyada ses duyup korkmak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerin artacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalettir.

Rüyada ses duyup korkmak gördüyseniz:

  • En ufak detayı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada ses duyup korkmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına yorulur.

Rüyada sesini duyuramamak küfürlü söze, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, onlar sayesinde kalkınacağına alamet eder.

Rüyada birine sesini duyuramamak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ses duyuramamak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, beklentilerinin yerine geleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments