Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesini kimseye duyuramamak

Rüyada sesini kimseye duyuramamak

Rüyada sesini kimseye duyuramamak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak kendisini sorgulama gereği duyacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalettir.

Rüyada birine sesini duyuramamak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada ses duyuramamak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ağlayacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sesini duyuramamak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments