Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesini duyuramamak

Rüyada sesini duyuramamak

Rüyada sesini duyuramamak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada ses duyuramamak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesini duyuramamak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına yorulur.

Rüyada birine sesini duyuramamak sahip olunan gücün kaybedileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada ses duyup korkmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak büyük borçlar alınacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments