Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırıp sesini duyuramamak

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, rızkının çoğalacağına, kısmetinin de açılacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ses duyuramamak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada birine sesini duyuramamak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sesini duyuramamak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ses duyup korkmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments