Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yüksek moralli olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak sıkıntılarını üzerinden atacağına, zor bir dönem geçirileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak işlerinin daha da iyi olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada birine sesini duyuramamak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, ortağından ayrılacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalettir.

Rüyada ses duyup korkmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet eder.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada ses duyuramamak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, eksiklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments