Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sesini duyuramamak

Rüyada birine sesini duyuramamak

Rüyada birine sesini duyuramamak sinirlerinin yıpranacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, bütçesinin genişleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada birine sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birine sesini duyuramamak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet eder.

Rüyada ses duyup korkmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına inanılır.

Rüyada sesini duyuramamak işini en iyi şekilde yapacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, makbul olan şeylere alamet eder.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ses duyuramamak şifaya kavuşacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments