Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın memesi görmek

Rüyada yaşlı kadın memesi görmek

Rüyada yaşlı kadın memesi görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, maddi konuda zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın memesi gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Rüyada yaşlı kadın memesi görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını memesinden öpmek düşmanlarını bile affedeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesinden süt emmek çok büyük mutluluk duyacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hanesine bolluk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini emmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kadın memesi görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Rüyada kadın memesi ellemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada kadının memesini ellemek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına yorulur.

Rüyada bir kadın memesi görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments