Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesi görmek

Rüyada kadın memesi görmek

Rüyada kadın memesi görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesi gördüyseniz:

  • Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kadının memesini ellemek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada başka kadının memesini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının memesini görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalet eder.

Rüyada bir kadın memesi görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet eder.

Rüyada kadının memesinden süt emmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, malını ve canını riske edeceğine alamet eder.

Rüyada kadının memesini tutmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kadın memesinden süt emmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments