Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın memesi görmek

Rüyada bir kadın memesi görmek

Rüyada bir kadın memesi görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, şifa bulacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadın memesi gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Rüyada kıllı kadın memesi görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesi okşamak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesi görmek onun istediği yoldan gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Rüyada büyük kadın memesi görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının memesini görmek işlerinin hafifleyeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekte kadın memesi görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesini görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, dertlerinin şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kazancının daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments