Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının memesini ellemek

Rüyada kadının memesini ellemek

Rüyada kadının memesini ellemek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine inanılır.

Rüyada kadının memesini ellemek gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada bir kadının memesini ellemek zorlukların aşılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına inanılır.

Rüyada kadının memesini ellemek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına inanılır.

Rüyada kadın memesi ellemek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesine ellemek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının memesini ellemek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, namaz kılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kızın memesini ellemek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Rüyada memeye ellemek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadına ellemek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, hastalanacağına, üzüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments