Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının memesinden süt emmek

Rüyada kadının memesinden süt emmek

Rüyada kadının memesinden süt emmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kadının memesinden süt emmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeden süt emmek bir uzmana başvurulacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt emmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına işarettir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, büyük bir servete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kadının memesini emmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, gerginliğin biteceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın memesini emmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments