Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını memesinden öpmek

Rüyada kadını memesinden öpmek

Rüyada kadını memesinden öpmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, onları tebrik edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulur.

Rüyada kadını memesinden öpmek gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Rüyada kadını memesinden öpmek tatsızlıkların sona ereceğine, kişinin şansının artacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada memeyi öpmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, maddi zararının giderileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeden öpmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadın memesi görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yalan söyleyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kadının memesini görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, konfor içinde olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının memesini görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına inanılır.

Rüyada kadının kendi memesini görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine tabir olunur.

Rüyada kadın memesinden süt içmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments