Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adam eli öpmek

Rüyada yaşlı adam eli öpmek

Rüyada yaşlı adam eli öpmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, mülk sahibi olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı adam öpmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sahip olduklarının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, saygın ve ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments