Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı elini öpmek

Rüyada yaşlı elini öpmek

Rüyada yaşlı elini öpmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, herkesin şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı elini öpmek gördüyseniz:

  • İnsancıl tarafımız baskın olacak.

Rüyada yaşlının elini öpmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada yaşlıların elini öpmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yaşlı birinin elini öpmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek ayrılık yaşanacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments