Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın eli öpmek

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek manevi olarak çok rahat edileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, yeni bir eve sahip olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını öpmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments