Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falcı büyücü görmek

Rüyada falcı büyücü görmek

Rüyada falcı büyücü görmek kötü bir duruma düşüleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine tabir olunur.

Rüyada falcı büyücü gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya güvenilmez kişiler can sıkabilir.

Rüyada büyücüye fal baktırmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada falcı büyücü görmek mutluluk ve saadete, yüklü siparişler alacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada büyücü erkek görmek moralinin yükseleceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada büyücüden kaçmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyücü olduğunu görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kazancının günden güne çok artacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada büyücü öldürmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, donanımlı kılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyü ve büyücü görmek sağlığını geri kazanacağına, yüksek bir makama geleceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments