Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyücüyle konuşmak

Rüyada büyücüyle konuşmak

Rüyada büyücüyle konuşmak hastalıklarının düzeleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, iyi kısmetleri olacağına, tövbe etmeye, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada büyücüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Rüyada büyücüyle konuşmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, düşmanlarına da dost olacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada büyücü kadın görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet etmektedir.

Rüyada gözleri büyümek toplum içindeki değerinin artacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, maddi açıdan nefes alınacağına inanılır.

Rüyada büyücü olduğunu görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada falcı büyücü görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyücüye gitmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, dinç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyücü hoca görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada büyücü olmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments