Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adam öpmek

Rüyada yaşlı adam öpmek

Rüyada yaşlı adam öpmek övgü dolu sözler duyacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adam öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Rüyada yaşlı adam öpmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek düşmanların barışacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamdan korkmak yeni bir haneye sahip olunacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine yorulur.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adama sarılmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments