Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın hilal halini görmek

Rüyada ayın hilal halini görmek

Rüyada ayın hilal halini görmek merdiven atlayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir döneme girileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada ayın hilal halini gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada ayın hilal halini görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Rüyada ayı hilal görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dolunay ve hilal görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı hilal şeklinde görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, beklenilen takdiri alacağına yorulur.

Rüyada hilal ve dolunay görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ay hilal görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada hilal çizmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments