Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarı değerli taş görmek

Rüyada yarı değerli taş görmek

Rüyada yarı değerli taş görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, insanların takdirini kazanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, önemli atılımlar yapacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yarı değerli taş gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Rüyada yarı değerli taş görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalet eder.

Rüyada değerli mor taş görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işarettir.

Rüyada değerli taş almak karın artacağına, mutluluğunun daim olacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize tabir olunur.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek günahlarından tövbe etmeye, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada mavi değerli taş görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada değerli bir taş görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli taşlar toplamak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek işinin en iyisi olacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments