Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taş almak

Rüyada değerli taş almak

Rüyada değerli taş almak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, musibetlerin yaşanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, çaresiz kalacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada değerli taş almak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada siyah değerli taş görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, tartışmaların son bulacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine inanılır.

Rüyada değerli taşlar toplamak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada değerli taş çalmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya rivayet etmektedir.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada değerli kırmızı taş görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada değerli mor taş görmek sorunların atlatılacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına inanılır.

Rüyada değerli taş almak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rahat nedir öğreneceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments