Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli mor taş görmek

Rüyada değerli mor taş görmek

Rüyada değerli mor taş görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, aylık gelirinin artacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli mor taş gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Rüyada değerli mor taş görmek mutsuz ve hasta olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli taş almak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalettir.

Rüyada değerli taş çalmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, gülüp eğleneceğine delalettir.

Rüyada mavi değerli taş görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına inanılır.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli taş toplamak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil değerli taş görmek yürek yakan biri haline geleceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Rüyada değerli taş aramak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, projenin gerçekleştirileceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments