Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taşlar toplamak

Rüyada değerli taşlar toplamak

Rüyada değerli taşlar toplamak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sıkıntılarını atlatacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, hayır vereceğine, son model arabaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada değerli taşlar toplamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Rüyada değerli taşlar toplamak huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulur.

Rüyada değerli taş toplamak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada değerli taş satmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada değerli bir taş görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah değerli taş görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi değerli taş görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments