Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı değerli taş görmek

Rüyada kırmızı değerli taş görmek

Rüyada kırmızı değerli taş görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalettir.

Rüyada kırmızı değerli taş gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli kırmızı taş görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine inanılır.

Rüyada değerli taş almak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli taş toplamak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalettir.

Rüyada değerli taş takmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet etmektedir.

Rüyada yeşil değerli taş görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına yorulur.

Rüyada mavi değerli taş görmek yetim sevindireceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah değerli taş görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments