Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taşlardan kolye görmek

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine alamet eder.

Rüyada değerli taşlardan kolye gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada değerli kolye bulmak haram yollardan mal sahibi olunacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada değerli kolye takmak maddi kriz yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada değerli bir kolye takmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, işlerinden feragat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli kolye görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli taş çalmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada siyah değerli taş görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments