Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarayı temizlemek

Rüyada yarayı temizlemek

Rüyada yarayı temizlemek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yarayı temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Rüyada yara temizlemek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yarasını temizlemek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada yaraları temizlemek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, kazancının epey düşeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarayı temizlemek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına inanılır.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada burnunda yara olduğunu görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyileşmiş yara görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalettir.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments