Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaraları temizlemek

Rüyada yaraları temizlemek

Rüyada yaraları temizlemek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, işlerin canlanacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaraları temizlemek gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada başkasının yarasını temizlemek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarayı temizlemek onları rahat ettireceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaraları temizlemek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine işarettir.

Rüyada yara temizlemek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada diş etinde yara görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, işinden geri kalacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada tırnakta yara görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments