Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yarasını temizlemek

Rüyada başkasının yarasını temizlemek

Rüyada başkasının yarasını temizlemek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, başka işler deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yarasını temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gereğinden fazla üzerine gitmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada başkasının yarasını temizlemek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına yorulur.

Rüyada yara temizlemek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada yarayı temizlemek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, her istediğini elde edeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yaraları temizlemek uğursuzlukların kol gezeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu yaralar görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, ona göre davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzümde yara görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, birlikte bazı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada saçın içinde yara görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments