Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yara temizlemek

Rüyada yara temizlemek

Rüyada yara temizlemek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, işlerinin hemen hallolacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işaret eder.

Rüyada yara temizlemek gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilmek veya özgür hareket edebilmek için gerekli değişiklikleri yapmanızda fayda var.

Rüyada başkasının yarasını temizlemek bolluğun ve bereketin düşeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaraları temizlemek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarayı temizlemek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yara temizlemek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalet eder.

Rüyada sırttan yaralanmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulur.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda yara çıkmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına inanılır.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments