Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyileşmiş yara görmek

Rüyada iyileşmiş yara görmek

Rüyada iyileşmiş yara görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iyileşmiş yara gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Rüyada yara iyileştirmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada iyileşen yara görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada iyileşmiş yara görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, terfi alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanından iyilik görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada iyi giyinmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü iyi görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sınav sonucunu iyi görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada iyi bir erkek görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments