Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, prestij sahibi olunacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kafasını rahatlatacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak düşmanlıkların biteceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet eder.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında yaralanmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazası görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işarettir.

Rüyada büyük trafik kazası görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada trafik kazası yapıp ölmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazasından ölmek zor zamanların biteceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments