Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakta yara görmek

Rüyada tırnakta yara görmek

Rüyada tırnakta yara görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, huzurun kaçacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret eder.

Rüyada tırnakta yara gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Rüyada tırnak yarası görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağında yara görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada tırnakta yara görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ticarette öne geçeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işarettir.

Rüyada tırnakları ojeli görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağı kesmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarının düştüğünü görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments