Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yara izi görmek

Rüyada yara izi görmek

Rüyada yara izi görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yara izi gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yüzünde yara izi görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yara izi görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına alamet eder.

Rüyada bacakta yara izi görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta yara izi görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada başkasında yara izi görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Rüyada yüzde yara izi görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolda yara izi görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments