Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde yara izi görmek

Rüyada yüzde yara izi görmek

Rüyada yüzde yara izi görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde yara izi gördüyseniz:

  • Belli konuların asla çözümlenmeyeceği ya da bazı düzenlemelerin asla yapılamayacağı gibi uzun süredir devam eden bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada yüzde yara izi görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzde iz görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek güzel günlerinin geride kalacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde izler görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde yaralar görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments