Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta yara izi görmek

Rüyada bacakta yara izi görmek

Rüyada bacakta yara izi görmek geleceğe dair planlar yapacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta yara izi gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Rüyada bacakta yara izi görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine işarettir.

Rüyada yüzde yara izi görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine inanılır.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kolda yara izi görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde yara izi görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, büyük çaba sarfedeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yara izi görmek kötü günlerinden kurtulacağına, yerinde saymayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında yara izi görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasında yara izi görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments