Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında yara izi görmek

Rüyada başkasında yara izi görmek

Rüyada başkasında yara izi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasında yara izi gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Rüyada yüzde yara izi görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına alamet eder.

Rüyada bacakta yara izi görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde yara izi görmek kısmetinin açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasında yara izi görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına delalettir.

Rüyada sırtında yara izi görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada vücutta yara izi görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine inanılır.

Rüyada kolda yara izi görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, helal rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments