Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda yara izi görmek

Rüyada kolda yara izi görmek

Rüyada kolda yara izi görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolda yara izi gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada kolda yara izi görmek rahat bir hayata adım atacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada vücutta yara izi görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, kötü gününden de geri duracağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde yara izi görmek ağız tadının da kaçacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada sırtında yara izi görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta yara izi görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasında yara izi görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kazancın her daim artacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet eder.

Rüyada yüzde yara izi görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments