Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta yara izi görmek

Rüyada vücutta yara izi görmek

Rüyada vücutta yara izi görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada vücutta yara izi gördüyseniz:

  • Ani tepki, karar veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada vücutta yara izi görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda iz görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta iz görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda izler görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, zor bir döneme gireceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda ameliyat izi görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta yara izi görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments