Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış kadın cesedi görmek

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, muradının gerçekleşeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hem de para kaybettireceğine, yeni hobiler edinileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış kadın cesedi gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada yanmış cesetler görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yanmış cesed görmek alım gücünün zayıflamayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çok sayıda borca gireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın cesedi taşımak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadın cesedi görmek işlerinin büyüyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments