Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış cesed görmek

Rüyada yanmış cesed görmek

Rüyada yanmış cesed görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, elde bulunan imkânların artacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yanmış cesed gördüyseniz:

  • Planlarınıza katılımda veya katkıda bulunabilecek kişileri düşünmeden önce ödenebilecek bedeli iyi hesaplamalısınız.

Rüyada yanmış cesed görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada yanmış cesetler görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine yorulur.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde cesetler görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına alamet etmektedir.

Rüyada yolda cesetler görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin cesedini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet eder.

Rüyada inek cesedi görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments