Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kadın cesedi görmek

Rüyada ölü kadın cesedi görmek

Rüyada ölü kadın cesedi görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yapılan planların alt üst olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, korkularının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölü kadın cesedi gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın cesedi taşımak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine delalettir.

Rüyada kadın cesedi görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek istihdam edeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin cesedini görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü ceseti görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü cesedi görmek adaletin geleceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments