Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın cesedi taşımak

Rüyada kadın cesedi taşımak

Rüyada kadın cesedi taşımak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işarettir.

Rüyada kadın cesedi taşımak gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Rüyada kadın cesedi taşımak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada cesetler taşımak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, ailesinden hayır göreceğine, yanlış yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kadın cesedi görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının cesedini görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, kişinin afiyette olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cesetle uğraşmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments