Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insan cesedi görmek

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek bereketli işler yapacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza inanılır.

Rüyada ölmüş insan cesedi gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Rüyada insan cesedi görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada eşinin cesedini görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada cesetler taşımak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atatürkün cesedini görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada cesed saklamak onunla kardeşten daha yakın olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments