Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan cesedi görmek

Rüyada insan cesedi görmek

Rüyada insan cesedi görmek borçların kapanacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada insan cesedi gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada insan cesedi görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek parasının ve malının da artacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, çaresiz kalacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kedi cesedi görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın cesedi taşımak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine yorulur.

Rüyada yolda cesetler görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada annenin cesedini görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babanın cesedini görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments