Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin cesedini görmek

Rüyada eşinin cesedini görmek

Rüyada eşinin cesedini görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada eşinin cesedini gördüyseniz:

  • Siz bir işverenseniz gene maddi olarak iyi bir yatırımın hesaplarına girebilirsiniz.

Rüyada eşinin cesedini görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ceseti görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş cesetler görmek korkularının üzerine gideceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada cesed saklamak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bebek cesedi görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, güven kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın cesedi taşımak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments