Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek cesedi görmek

Rüyada inek cesedi görmek

Rüyada inek cesedi görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada inek cesedi gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada inek cesedi görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan cesedi görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin cesedini görmek şansın açılacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cesetle konuşmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek cesedi gömmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde cesetler görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments