Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda cesetler görmek

Rüyada yolda cesetler görmek

Rüyada yolda cesetler görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine alamet eder.

Rüyada yolda cesetler gördüyseniz:

  • Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Rüyada yolda cesetler görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek cesedi görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kadın cesedi taşımak hakkını yedirtmeyeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış cesed görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna tabir olunur.

Rüyada atatürkün cesedini görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, sağlığın bozulacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi cesedi görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada cesed görmek rızkında ve malından olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments