Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada killi çamur görmek

Rüyada killi çamur görmek

Rüyada killi çamur görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada killi çamur gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada kil çamuru görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada killi çamur görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada yüze kil görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine yorulur.

Rüyada bacaklarini killi görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kil sürmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde namaz kilmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kil maskesi yapmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments